Buradasınız

30 Aralık 2019 - Pazartesi
BAŞKANIMIZDAN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin SEMİZ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2020’nin tüm insanlığa, ülkemize ve Çaybaşı'na; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan SEMİZ, “Çaybaşımız için büyük hizmetler ve çalışmalarla geçen 2019 yılının ardından, yeni yılda da daha büyük hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek.
2020 yılında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atılımlarını hız kesmeden sürdüren Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının Çaybaşımıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.
BAŞKANIMIZDAN YENİ YIL MESAJI
Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin SEMİZ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2020’nin tüm insanlığa, ülkemize ve Çaybaşı’na; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan SEMİZ, “Çaybaşımız için büyük hizmetler ve çalışmalarla geçen 2019 yılının ardından, yeni yılda da daha büyük hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek.
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının Çaybaşımıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
2019 Çaybaşı Belediyesi